lunes, 20 de abril de 2009

POBLE INSUBMÍS: SITCOM


POBLE INSUBMÍS: SITCOM

L'Eva és una jove actriu que segueix buscant una bona oportunitat professional i està disposada a deixar-ho tot per aconseguir un canvi en la seva vida. En Víctor és un alt càrrec empresarial que es passa el dia enganxat al mòbil i que s'adona que la seva parella ha fet la maleta i ha marxat de casa. L'Àngel és un professor de ioga, un individu equilibrat però amb problemes de comunicació amb les dones. La Maria és una cambrera de nit amant de les arts marcials, molt temperamental, que creu que la seva millor amiga ha entrat en una secta de la mà d'un suposat gurú del ioga.

Aquest és el punt de partida de SITCOM, una comèdia plena d'embolics on quatre personalitats ben diferents acaben per descobrir que el problema d'avui dia és la manca de voluntat d'escoltar l'altre, l'absència de diàleg.

SITCOM és una notable adaptació teatral d'un espectacle pensat inicialment per a un serial televisiu. Dirigida per en Robert Torres i amb guió d'Ivan Campillo, l'obra és una bona crítica humorística de l'alineació de la societat en una ciutat gran com Barcelona. L'obra es troba en cartell al Versus Teatre, un d'aquells espais intimistes la distribució del qual fa sentir el públic part de l'espectacle per la seva proximitat a l'escenari. En aquest sentit, em recorda l'entranyable sala de l'antic Teatre Lliure, al cor de Gràcia.

No hay comentarios:

Buscador de la red Escéptica

Powered by Anillo .

Buscador de la red Parental